Nova motorna olja za osebni program

Podjetje Petro-Canada sodi med največje proizvajalce baznih olj in maziv v Severni Ameriki. V zadnjih letih namenja velika sredstva v razvoj novih tehnologij, v razvoj novih olj in maziv za evropske in azijske proizvajalce osebnih in tovornih vozil. Razvijajo nove formulacije olj za sodobne bencinske, dizelske in hibridne motorje, olja viskoznostnih razredov 0W16, 0W20, 5W20, 0W30, 5W30.

Asortiman motornih olj obsegajo tudi olja, ki ustrezajo specifikacijam vodilnih evropskih avtomobilskih proizvajalcev, kot so: Volkswagen, Škoda, Seat, Audi, BMW, Mercedes Benz,… ter tudi ostalih proizvajalcev vozil katerih motorji dosegajo okoljske normative Euro 5 in Euro 6.

Proizvoda Petro-Canada SUPREME C3-X 5W-30 ter Petro-Canada SUPREME C3-X 5W-40 sta optimalna izbira za servisiranje mešanega voznega parka sodobnih osebnih vozil evropskih in azijskih proizvajalcev.

Zagotavljata odlično delovanje bencinskih in dizelskih motorjev v ekstremnih temperaturnih območjih (tudi do - 40°C), ter maksimalno ekonomičnost porabe goriva v celotnem intervalu menjave, ki je predpisan s strani proizvajalca vozila. V kombinaciji visokokvalitetnega baznega olja in aditivskim paketom zagotavljata optimalno čistočo motornih delov ter maksimalno zaščito pred obrabo tudi v času hladnega zagona ter v stop-start režimih delovanja vozila.

Olji sta pridobili tudi vse potrebne certifikate s strani evropskih proizvajalcev motornih vozil (ACEA C3, Volkswagen, Mercedes Benz,…)

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri pravega olja za vaše potrebe.

WV standard PDF

Ekipa Tribotim.

Tribotim partnerji